fbpx

Öt kérdés, amit minden vezető újra és újra feltesz saját magának

A vállalat vezetése kiterjedt, rendkívül specializált és felelősségteljes tevékenység. Ha Ön vezető beosztásban van, akkor tudja, mennyire fontos a folyamatos fejlődés és fejlesztés. Ez az egyetlen módja annak, hogy a céget a helyes úton lehessen tartani, a jó teljesítmény, a vevői maximális elégedettség és a versenyképesség érdekében.

De vajon azt is tudja, mely öt kérdést kell naponta feltennie, hogy garantálni tudja céljai megvalósítását?

Az MMA módszerrel az alábbi, igen fontos öt kérdésre kaphat válaszokat:

  1. Mik a feladataim, mint vezetőnek?
  2. Hogyan támogatják feladataim és azok eredményei a saját teljesítményemet?
  3. Honnan tudom, hogyan értékeljem teljesítményemet?
  4. Hová tart cégem, vállalkozásom, csapatom, és pontosan mi is a cél?
  5. Úgy egyébként is, a helyes úton vagyunk?

Ezek a kérdések nem csak Önre, mint vezetőre vagy cégtulajdonosra vonatkoznak, hanem az egész vállalatra és szervezetre is. Erre a célra sok vállalat már használ különböző üzletviteli folyamatmenedzsment eszközöket, amivel elérhető a folyamatos fejlődés. Ezen eszközök igen hatékonyak, de még hatékonyabbá tehetők, mégpedig az MMA Multimoment elemzés segítségével!

Felmerül a kérdés: Milyen konkrét előnyökkel jár az MMA elemzés számomra?

Az MMA analízis az egyik leghatékonyabban felhasználható módszer a vállalat folyamatos fejlesztési folyamatainak támogatására. Az első felmérés eredményeit kiértékelve, az egyes folyamatokhoz társított tevékenységeket és feladatköröket újra fel lehet osztani optimálisan az adott szervezeti egységen belül.

De pontosan mit is jelent ez a hétköznapokban?

Elképzelhető, hogy Ön, mint vezető, még csak nem is tudja, hogy munkatársai pontosan milyen napi feladatokat végeznek, és ezen feladatok mennyire hatékonyak, ill. mekkora értékteremtő résszel bírnak a teljes vállalat működése szempontjából? Ha eddig csak sejtése volt róla, hogy az egyes osztályokon és projekteken dolgozó kollegái mivel is foglalkoznak pontosan, és az egyes tevékenységekhez mennyi munkaóra társul, nos az MMA módszerrel ezekre konkrét választ és adatokat kap, nem beszélve arról, hogy felszínre kerülnek az időgyilkos, hatékonyságromboló és értéket nem teremtő részek is.

A problémák felszínre kerülésével és kijavításával, már néhány hét után látni fogja az eredményeket!

A multimoment elemzés teljesen átláthatóvá teszi cége folyamatait, céljait és azok megvalósítását – ami kulcsfontosságú alkotóeleme a vállalat következetes, folyamatos fejlesztési folyamatának.

Nem fog csalódni az eredményt illetően, ezt garantálom.

Szeretnék egy ilyen elemzést cégemnél ->

Friss bejegyzések

Fórián Lóránd

MMA az értékesítésben

Értékesítőként az időgazdálkodás kétségkívül az egyik legnehezebben elsajátítható készség. Egy ügyfél előnyben részesítése egy másikkal szemben döntő része lehet egy elszalasztott üzleti lehetőségnek. Éppen ezért

Tovább olvasom »